A közúti közlekedés biztonságát veszélyeztető személyautót szállítottak el a Kecskeméti Városrendészet munkatársai 2023.08.25-én reggel. Az autó napok óta a III. Béla körúton állt az út szélén, az Arborétum közelében. Az autó tulajdonosa többszöri ígéretet tett ara, hogy elszállíttatja a járművét, de ez a mai napig nem történt meg.

Napok óta állt már egy személyautó az út szélén, az Arborétum közelében, a III. Béla körúton. A jármű tulajdonosa többszöri felszólításra sem szállíttatta el lerobbant autóját, így a hatósági jelzés nélküli, a közúti közlekedés biztonságát veszélyeztető személyautót ma (péntek) reggel vitette el a Városrendészet.

A Kecskeméti Városrendészet kiemelt feladata hogy a járműforgalom biztonságát biztosítsa. Ezt a járművet bejelentés alapján találtuk meg, a tulajdonost több alkalommal megkértük, hogy szállítsa el. Mivel ezt nem tette meg, elszállítjuk a járművet.
— nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Suba Ágnes, a Kecskeméti Városrendészet közterület felügyelője,

Ilyen esetekben az üzemképtelen járműveket a Kecskeméti Városrendészet telephelyére viszik. A tulajdonosnak a költségek kiegyenlítése után a járművet két órán belül kiadják. Aki napokig út szélén álló, elhagyott, a biztonságos közlekedést veszélyeztető járművet lát, jelentheti a 06 20 621 5599 –es, vagy a 06 76 503 220 –as telefonszámokon.

Megszakítás